Informacije o kontaktu i načinu izrade narudžbe, cijenama isporuke, reklamacije i načinu podnošenja prigovora i zaštita podataka.

 

Prije izvršene narudžbe svakako Vas savjetujemo da o svakoj sorti provjerite kakve uvjete i klimu zahtjeva.

OBAVIJEST JESEN: 

Mnogi od nas koji se bavimo uzgojem trajnica i njegujemo svoje vrtove znamo kako sadnice izgledaju krajem vegetacije u rujnu i listopadu, no neki kupci jednostavno ne mogu pojmiti, kako smo s godinama shvatili da sadnice gube list, da postoje gomoljaste sadnice, npr. Božuri i Hemerocallisi, Irisi koji se povlače .... Trajnice koje su "golih grana".

Pa ovim putem obavještavamo svoje kupce kako je u našu Slavonsku vrtlariju počela lagano provirivati jesen.

Lisna masa postaje sve slabija, list počinje poprimati boje jeseni i iz veselo zelene počinju poprimati smeđe i crvene tonove, Božuri više nemaju zelene grmove nego se grane režu do zemlje......

Svi kojima je bitno da sadnica u doba kada je to ne prirodno očekuju hrpu zelenila neka svoje narudžbe odrađuju od travnja kada priroda opet otvori svoje oči i pokaže svu svoju raskoš.

Naše sadnice se zimi ne griju, ne pokrivaju, ne prskaju i ne potičemo im ne prirodnu vegetaciju nikakvim dodatcima .
One jednostavno žive slobodno u skladu sa godišnjim dobima.

 

OBAVIJEST O DOSTAVI I NAČINU PAKIRANJA

Sadnice zaštićujemo slamom i pakiramo u prikladnu kartonsku ambalažu.

Narudžbe pripremamo i šaljemo ponedjeljkom.

 

Sjeme: Sjeme proizvodimo u ograničenim količinama i uobičajeno sekciju imamo aktivnu od rane jeseni do potrošnje zaliha, uobičajeno do 1.4.

 

Narudžbe se izrađuju putem internet stranice i svi artikli objavljeni na internet stranici su dostupni za kupnju.

 __________________________________________________________________________________________________________________

Minimalna narudžba:

Sadnice / Sadnice i sjeme / *Lukovice

100,00 kn.
Sjeme / Pismovna pošiljka 50,00 kn.

 *Lukovičasto bilje pakira se kao paket, ne kao pismovna pošiljka zbog mogućnosti oštećenja

__________________________________________________________________________________________________________________

Dostava / Cjenik dostave i načini plaćanja:

Dostava se vrši isključivo putem Hrvatske pošte, poslovnim paketom, rok isporuke je 2-3 radna dana.

Narudžbe se zaprimaju cijeli tjedan , slanje pošiljaka je ponedjeljkom prije podne, za sve narudžbe pristigle nedjeljom do 14 sati.

 

Sjeme  
Plaćanje pri preuzimanju Pismovna pošiljka 18,00 kn. +min. 8,00kn. transfer gotovine (provizija pošti).
*Plaćanje po predračunu Pismovna pošiljka 11,50 kn.

*Osnovna opcija slanja je sa plaćanjem pri preuzimanju.

Ukoliko kupac želi plaćanje putem računa obvezan je isto napomenuti mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. nakon izrađene narudžbe.

Za pošiljke vrijednosti veće od 200,00 kn. koristimo opciju plaćanja po predračunu na Žiro račun OPG-a. Razlog tomu je količina vremena potrebnog za pripremu takve pošiljke.

Kupac će nakon izvršene narudžbe, u slučaju potrebe (ili narudžbe vrijednosti veće od 200,00 kn.) mailom biti obavješten o načinu plaćanja te će mu biti dostavljeni podatci za uplatu koji su također navedeni u sekciji UVJETI.

 

Sadnice /

Sadnice i sjeme / Lukovice

 
Plaćanje pri preuzimanju

Paket

(neovisno o količini i težini)

36,00 kn. + min.9,00 kn. transfer gotovine (provizija pošti)

*Plaćanje po predračunu

Paket

(neovisno o količini i težini)

 

36,00 kn.

 *Osnovna opcija slanja je sa plaćanjem pri preuzimanju. Ukoliko kupac želi plaćanje putem računa obvezan je isto napomenuti mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. nakon izrađene narudžbe.

Za pojedine narudžbe zadržavamo pravo avansne uplate Kupca na žiro račun OPG-a, npr. Poste restante pošiljke, pošiljke velike vrijednosti i pošiljke za koje je potrebna vremenski duža priprema pakiranja. Kupac će nakon izvršene narudžbe, u slučaju potrebe mailom biti obaviješten o načinu plaćanja.

___________________________________________________________________________________________________________________ 

Plaćanje i R1 račun :

Plaćanje narudžbe je pri preuzimanju pošiljke ili putem žiro računa OPG-a koji će kupcu biti dostavljen sa svim podatcima za uplatu, a naveden je u sekciji / O nama.

Ukoliko je kupcu potrebna izrada R1 računa, isto je potrebno najaviti mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. nakon izvršene narudžbe.

Za pojedine narudžbe zadržavamo pravo avansne uplate Kupca na žiro račun OPG-a, npr. Poste restante pošiljke, pošiljke velike vrijednosti i pošiljke za koje je potrebna vremenski duža priprema pakiranja. Kupac će nakon izvršene narudžbe, u slučaju potrebe mailom biti obaviješten o načinu plaćanja.

___________________________________________________________________________________________________________________

Izrada narudžbe:

Narudžba se izrađuje putem internet stranice www.planthouse.hr na način dodavanja proizvoda i količina u košaricu, te zaključivanjem narudžbe nakon unošenja osobnih podataka obveznih za dostavu pošiljke.

Narudžbe sa netočnim i nepotpunim podatcima za dostavu, ili narudžbe izrađene ispod propisane „minimalnbe narudžbe“ biti će stornirane i odbijene.

Zadržavamo pravo provjere narudžbe putem navedenog kontakt telefona nakon zaključene narudžbe.

Nadoknada troškova za vraćenu pošiljku / Izazivanje štete:

Ukoliko kupac bez predhodne najave odbije preuzimanje pošiljke i bez opravdanog razloga , a nakon što mu je dostavljena obavijest o prispjeću pošiljke od strane djelatnika Hrvatske pošte , Prodavatelj ima pravo potraživati Kupca nadoknadu svih troškova vezanih za pokušaj isporuke, Cijenik dostave , Cijenik povrata pošiljke (cijenik Hrvatske pošte).

___________________________________________________________________________________________________________________

Reklamacije:

Reklamacije na isporučenu pošiljku potrebno je izvršiti po primitku pošiljke mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili pisanim putem, poštom, preporučeno na sjedište OPG-a.

Reklamacije dostavljene 15 dana nakon isporuke pošiljke ne uvažavamo.

Način podnošenja reklamacije:

Uz reklamaciju potrebno je dostaviti broj narudžbe i fotografiju sadnice koju reklamirate.

Reklamacija sadnog materijala :

Sadnica je oštećena, primljena sadnica nije vrsta biljke koja je naručena ili sadnica nije živa.

Sadnice koje su na slikama oglasa (označene vodenim žigom) su primjer sadnice koja se nalazi u ponudi , a slike sadnica sa interneta prikazuju odrasli kultivar i/ili boju cvijeta i formu.

Moramo napomenuti da može doći do određenog, minimalnog odstupanja u visini i količini zelene mase jer je svaka sadnica jedinka za sebe.

Sadnice su slikane u vrijeme vegetacije i uzmite u obzir da su pojedine vrste listopadne ili gomoljaste.

Sadnice poput Božura, Kurkuma, Rubusa, Rabarbare, Đumbira, Ljiljana i dr., i nekih trajnica u zimskom periodu gube svoj nadzemni dio i „spavaju zimski san“.

  1. U slučaju krivo isporučene pošiljke, trošak povrata snosi Prodavatelj, kao i trošak ponovnog slanja pošiljke.
  2. U slučaju ostalih reklamacija trošak povrata pošiljke snosi Kupac, a Kupcu će biti izvršen povrat novca u iznosu izvršene narudžbe i to putem poštanske uputnice putem Hrvatske pošte na adresu Kupca, ili će biti o trošku Prodavatelja isporučena nova pošiljka.

Odluku o načinu rješavanja reklamacije, Točka 2. donosi Kupac.

Reklamacija sjemenskog materijala:

Svo sjeme koje se nalazi u ponudi i sami koristimo za proizvodnju sadnica . 
Svaki ljubitelj prirode zna da je sjeme živo biće koje mora imati savršene uvjete za razvoj i rast da bi na kraju krasilo Vaš vrt kao sadnica. Da je jednostavno od svakog sjemena dobiti sadnicu svi bismo bili uspješni vrtlari. Uzgojiti vlastitu biljku je svakom veliki užitak.
Svaka sorta traži svoje savršene uvjete,a to su ; Supstrat u koji se sije, mjesto, količina vlage, temperatura te svjetlost, stoga svakako provjerite prije sijanja kakve uvjete traži Vaše sjeme da postane biljka te postotak klijavosti, vrijeme i doba za sijanje.

Iz gore navedenih razloga ne odgovaramo za postotak klijavosti kao što ne odgovaraju ostali proizvođači sjemenja.
Sjeme u ponudi je ovogodišnje jer kako je i gore navedeno od istog sjemenja proizvodimo sadnice.

Pojedine vrste sjemena nisu lake za uzgoj te osim gore navedenih uvjeta traže tehnike kao što je stratifikacija, opis u sekciji /Savjeti.

___________________________________________________________________________________________________________________

Zaštita i korištenje osobnih podataka:

Obvezujemo se pružati zaštitu Vaših osobnih podataka tako što prikupljamo samo osobne podatke Kupca koji služe za isporuku pošiljke.

Osobne podatke Kupca brišemo iz evidencije odmah nakon isporuke pošiljke.

Osobne podatke Kupca ne koristimo za slanje promotivnih materijala.

 

Fotografije i tekstovi:

Fotografije i tekstovi na internet stranici / internet trgovini prikazuju biljke u odraslom stadiju / google, fotografije označene vodenim žigom Planthouse.hr su naše vlasništvo i zabranjena je distribucija istih.

 

Mail komunikacija:

Zbog obveza u proizvodnji sadnica, pripreme i slanja paketa molimo Vas da upite putem e-maila koristite isključivo na način da u subjekt e-maila upišete broj svoje narudžbe.

Sve informacije vezane uz minimalnu narudžbu, dostupnost naših proizvoda kao i savjeti o njezi, položaju i zahtjevima pojedinih kultivara nalaze se na našoj internet stranici i u sekciji "Uvjeti".

Ne radimo projekte krajobraznog uređenja , ne isporučujemo svoje proizvode drugačije nego je naznačeno u našim uvjetima i ne isporučujemo pakete koji su manji od minimalne narudžbe.

 

MOJE NARUDŽBE

 x 

Košarica je prazna.

NOVO U PONUDI

Limunska trava

CIJENA: 17,00 kn

Ljetni jorgovan / Mix

CIJENA: 80,00 kn

Lagerstroemia mix

CIJENA: 55,00 kn
София plus.google.com/102831918332158008841 EMSIEN-3